Nok et Stugudalen Rundt er over, og med fantastisk vær og blide deltagere var det nok en suksess. Over 800 deltagere tok turen rundt sjøen, og mange har dette som en godt innplantet påsketradisjon rundt om på de mange hyttene på Stugudal.

Flere har mange år å slå i boka med, og det var flere av deltageren som Nea Radio møtte rundt sjøen som hadde over 10 år rundt sjøen.

Ved Storvollen var det i år også vaffelstasjon, og flere benyttet anledningen til å ta seg en pust i bakken og ta en kopp kaffe og en vaffelstopp borte ved enden av sjøen.

Tradisjon

Det var det 38. Stugudal Rundt som ble arrangert, og dette er en viktig inntektskilde for Tydal IL. Den 22 km lange løypa med klippestasjoner på blant annet Bjørkly, Kåsen og fotballbanen har vært en fin tur for både voksne og unge i flere år.

I 2016 var det deltakerrekord med 1091 deltager, et turrenn i fantastisk flott turterreng, der folk kan starte rundt om hvor de selv ønsker det.

UNGE VETERANER: Martin S Rønning, Jørgen Opem og Georg Opem hadde alle gått Stugudal Rundt mer enn ti ganger. Foto: Synne Dyrhaug
Ebba og Vilma Forsberg gikk Stugudal Rundt for sjuende gang. Foto: Synne Dyrhaug
ORDFØRER I LØYPA: Ordfører Ole Morten Balstad fra Selbu hadde med seg to damer rundt sjøen. Den yngste gikk turen for aller første gang. Foto: Synne Dyrhaug