Pressemelding

Fra tirsdag morgen er det ny åpningstid på Vitusapotek i Domussenteret på Røros.

Apoteket vil da holde åpent mandag - fredag 9-17, lørdag 9-15.

I en pressemelding heter det at for å forebygge at apoteket blir satt i “sjakk matt” velger vi nå å redusere bemanningen. Vi deler oss i to team som jobber på skift uavhengig av hverandre. Dette for å forebygge at alle ansatte risikerer å bli satt i karantene samtidig, hvis en ansatt blir mistenkt/får symptomer.

Med dette tiltaket står vi bedre rustet til å holde normal drift hele tiden, og får gjort alle våre oppgaver. Vårt viktigste mål er å holde apoteket åpent og sikre legemiddelforsyningen i regionen. Det er ingen dramatikk i dette, og det er ingen ansatte hos oss som har symptomer eller er mistenkt for smitte. Dette er et rent forebyggende tiltak etter føre-var prinsippet.

Denne avgjørelsen er tatt i samråd med kommuneoverlege Anne Lajla Kalstad.

Vi presiserer at vi gjør alle oppgaver som vi vanligvis gjør, ekspederer kunder i apoteket og sender medisinpakker til pakkekommisjonærene i distriktet.

Vi sender medisinpakker til Haltdalen, Ålen, Glåmos, Brekken, Os, Dalsbygda og Tufsingdalen.

I perioder kan det bli litt ekstra ventetid, og det kan være perioder vi ikke rekker å ta telefonen. Men ha tålmodighet med oss, vi jobber så raskt vi kan, heter det i pressemeldinga.

Vi trenger våre kjære kunders hjelp for å begrense smitte på apoteket, både til oss ansatte og våre sårbare kunder. IKKE oppsøk apoteket hvis du er smittet, er i karantene eller er forkjølet/har symptomer på luftveisinfeksjon.

Dette er veldig viktig!

Send noen andre med fullmakt for å hente det du trenger, eller ring oss gjerne på 72 40 64 50 så finner vi en løsning. Hjelp skal du få.

Bestill gjerne via vitusapotek.no og kom og hent ferdig bestilling når du får sms.

Dette reduserer tiden hver kunde er inne i apoteket.

En slik situasjon har ingen av oss vært i før. Men vi prøver å lære av Pippi; dette har vi aldri gjort før, så det klarer vi helt sikkert! Hvis alle jobber mot samme mål klarer vi det meste sammen.

Hold hjertet varmt og hodet kaldt.