Dag Knudsen fortsetter som nestleder. Videre består styret av sekretær Ingrid Moan, kasserer Ole Roger Gundersen og styremedlemmene Tove Hegseth og Sindre Hegseth.

Beretningen viser en god aktivitet i 2016, hvor kommunereform var i fokus.

Mange gode forslag

På årsmøtet fikk kommunestyregruppa ros for det arbeidet de utfører i kommunestyret, men mange gode innlegg og forslag som ferdigstillelse av Ålen sentrum, utvidet svømmeopplæring i skolen, styrking av næringsplanens punkt om hytteturisme, styrking av tidlig innsats i skolen, fokus på viktigheten av arbeidet mot mobbing i skolen, leirskole som et viktig psykososialt tiltak og få til et samarbeid med nabokommuner med mål om å styrke regionens posisjon i Stor-Trøndelag.

"Arbeid for alle"

Stortingsrepresentant Jorodd Asphjell deltok som gjest på årsmøtet. Asphjell reflekterte over den politiske situasjonen og valgkampen fram mot stortingsvalget i høst der "arbeid for alle" er Arbeiderpartiets hovedbudskap samt en bedre skole og eldreomsorg framfor skattelette for de få.

Opptatt av skole og oppvekst

Til Nea Radio sier Ann Elsabeth Hansvold at det blir viktig å opprettholde og videreutvikle tilbudet innen skole og oppvekst og tilbudet til eldre samt helsetilbudet.

– Mest brenner jeg for skole og oppvekst, og jeg er opptatt av å rekruttere flere kvinner inn i politikken. sier Hansvold. Hun sier det er en ære å bli valgt til leder.

Hør intervju med den nyvalgte lederen her: