– Huset har en liten grunnflate, men det er i to fulle etasjer, så til sammen er det vel 122 kvadratmeter. I tillegg er det en carport som er bygd til huset, med en terrasse over, forteller salgssjef og arkitekt, Heidi Kulseth.

Du kan se bilder av huset til høyre. Trykk på bildene for å få de større. Huset har flatt tak, noe som mange kanskje ikke forbinder med et «typisk» Selbuhus.

– Vi må jo følge markedet og kundene sine ønsker, og vi må utvikle oss hele tiden. Så det var på tide nå at vi kom med noe nytt, sier Kulseth.

Hør Heidi Kulseth ta oss gjennom huset her:

Selbuhus har bygd hus i 60 år, men historien til bedriften går lenger tilbake. – Historien til Selbuhus er 94 år. Det ble startet virksomhet her i 1924. Da var det farfaren min som startet med sagbruk, og etter hvert ble det også mølle. Det var det frem til 1958 til faren min tok over etter faren sin, og da ble det startet bygging av boliger og hytter på tradisjonelt vis, sier daglig leder, Mikal Langseth.

I 1963 ble det første modulhuset bygd.

– Det var det første bolighuset i Norge som ble bygd i slike moduler. Det var på den tiden veldig revolusjonerende, og det la på mange måter grunnlaget for den utviklingen som ble videre og helt frem til i dag.

Hør hele intervjuet med Mikal Langseth her: