Femundløpet har ansatt Karin Wiik som ny daglig leder fra 1. oktsober.

Wiik kommer fra stillingen som prosjektleder for lokalt samfunns- og næringsutviklingsprosjekt i Rendalen kommune, hvor hun også er varaordfører. I tillegg til å være solid forankret i fjellregionen har hun lang erfaring fra miljøet, bl.a. som president i hundekjørerforbundet i to perioder mellom 2003 - 2009.

- Karin har vært aktiv på mange fronter, for vår del er det kombinasjonen av prosjektledererfaring, kjennskap til regionen og hennes fortid som president i hundekjørerforbundet som virkelig gjør dette spennende, sier styreleder i Femundløpet Thomas Breen, hun har også vært engasjert i Femundløpet som frivillig og kjenner derfor godt til løpet fra før.

Utover disse punktene har Wiik brei erfaring fra både lokal- og nasjonalpolitikk, pedagogikk, friluftsliv, idrettsliv og økoturisme. Viktige erfaringer vi åpenbart vil dra nytte av i Femundløpet.

- Jeg er heldig som får være med på laget med å videreutvikle Femundløpet. Mitt ønske er å bidra til et spennende arrangement der hundekjøringens sjel ivaretas samtidig som arrangementet gir hele regionen et løft, sier Femundløpets påtroppende leder Karin Wiik.

Femundløpet er storfornøyde med å få Karin med på laget og er sikre på at hennes kompetanse vil komme både løpet, sporten og regionen til gode. At hun i tillegg kan tre inn i stillingen så kjapt gjør at vi må kunne sies å være i rute opp mot løpet i 2015.