Etter at det ble kjent at Nye Veier hadde avsluttet kontrakten med entreprenøren Acciona , ble det lovet at flaskehalsen på europaveien igjennom Sveberg skulle fjernes. Nå er arbeidet i gang, men før de kan starte med fjerningen av rundkjøringen må Nye Veier søke til Statens Vegvesen om tillatelse. -Det er viktig at dette blir gjort riktig, sier Magne Ramlo. - Dette er en krevende prosess som vi må planlegge sammen med entreprenøren Tverås Maskin. Når godkjenningen er på plass vil det ta tre til fire uker før rundkjøringen er borte. Acciona skal utføre en del kontraktsarbeid før de forlater anleggsområdet. Dette arbeidet er i følge Ramlo, i rute.

Liten tillit

Under siste kommunestyret utrykte flere av politikerene at de ikke lenger har tillit til Nye Veiers håndtering av vegprosjektet. Dette beklager Ramlo , men har forståelse for at de berørte er utålmodige. -Vi ønsker å være en byggherre man kan stole på , sier Ramlo.

Blir ikke dyrere

Magne Ramlo har stor tro på at prosjektet ikke blir dyrere på grunn av utsettelsene. -Prosjektene i Nye Veier har en økonomisk styringsramme, og vi søker og holde oss innenfor dem.