Saken oppdateres... Politiet ber publikum om opplysninger forbundet med en voldshendelse i Trondheim. Hendelsen skjedde i Kattemsområdet rundt Coop Prix tirsdag den 26. juli i tidsrommet 16.15 - 17.30.

- Politiet ønsker kontakt med publikum som har vært i området i dette tidsrommet og som har observert 2 gutter i tenårene, mørkkledde men lyse i huden, skriver Trøndelag politidistrikt i en pressemelding onsdag.

Den fornærmede i saken ble kjørt til sykehus med stikkskade av politiet.

- Den fornærmede er i tenårene, og han har vært på St. Olavs i natt. Jeg kan ikke si noe om hvor på kroppen han er stikkskadet, dette av hensyn til etterforskningen sier jourhavende jurist i Trøndelag politidistrikt, Gørill Gyllan, til Nea Radio.

Gyllan opplyser at de så langt ikke vet hvilken våpen som er brukt i hendelsen, og derfor kan politiet ikke si noe om det dreier seg om en knivstikking.

De to guttene politiet nå etterlyser, kan ha sprunger i retning Heimdal sentrum, opplyser politiet.

- Fornærmede har i samtale med oss, gitt oss etter hvert et sammensatt bilde av at det kan ha vært to gjerningspersoner, sier Gyllan, som videre sier de jobber med innhenting av video:

- Vi har ikke noe video ifra stedet, dette litt med at åstedet også er litt uklart. Det er en del av etterforskningen nå å innhente videoer som er i og rundt dette området.

Politiet ber om at tips og observasjoner gies her. Politiet er samtidig tilgjengelig på tipstelefon 73 48 94 00.

Adresseavisen skriver at de har mottatt flere tips om at politiet tirsdag kveld sperret av et område i en skog på Kattem. Sperringene har ifølge naboer avisen har snakket med, gått langs et mindre skogholt og på kryss og tvers mellom trær og kratt i skogen. Videre har naboene fortalt til avisen at politiet søkte med hund i området før sperringene ble tatt ned senere på kvelden.