Allerede neste uke kommer Lykkemat til å åpne sine 450 kvadratmeter med bakeri, lokalmatbutikk, cafe og ikke minst fabrikk. - Vi har en liten miniåpning her nå i dag, med smaksprøver og folk kan få se konturene av hvor bra dette blir, sier Erik Johansen hos Lykkemat.

Det var travelt i kassa på første åpningsdag. Foto: Stian Elverum
Fra venstre: Rune Stokke og Morten Rønsberg er klare for "og skal få til" åpning av XL Bygg Selbu sin avdeling på E-laget 1. februar! Foto: Stian Elverum
Erik Johansen hos Lykkemat bød på smaksprøver i anledning ARK Bokhandel sin åpning. Neste uke åpner Erik og hans stab opp for publikum også hos Lykkemat. Foto: Stian Elverum

Ark Bokhandel

Bokhandelen i Selbu har vært i det samme bygget nå i over 30 år så for Ragnhild Beckstrøm og staben var det virkelig godt å kunne åpne dørene på det nye lokalet nå. - Vi har gledet oss veldig til denne dagen, sier Beckstrøm.

Snart kommer XL Bygg også

Utviklingen av E-laget stopper ikke her, allerede i februar åpner XL Bygg sin nye avdeling. 600 kvadratmeter med butikk åpner i sentrum 1. februar. - Her kommer vi til å ha alt man måtte komme til å trenge, sier Rune Stokke.

Hør hele radioinnslaget her: