Etter å ha vært på leting etter ny daglig leder siden før jul, så kunngjør Ålen Aktivum nå at letingen er over.

Mats Sigvartsen, som i flere år har vært ansatt hos Røros Gummi og Maskin, har fått jobben.

Begynner til påske

1 april har han sin første arbeidsdag i bakken - akkurat tidsnok til å så vidt bli litt varm i trøya før sesongens absolutte største uke, påska, setter inn.

I tillegg til rollen som ny leder for Ålen Skisenter, blir han også ny daglig leder i Ålen Aktivum AS.

Fornøyd styre

Styret i Ålen Aktivum skriver i en pressemelding at de er i høygir, og optimistisk og fremoverlent nå når ny daglig leder for selskapet er på plass.

– Ålen Skisenter har det siste året vært i utviklingsmodus, og stilte klar til årets sesong med bl.a. totalt ombygd park i anlegget.

Forhåndssalget av årskort nådde nye høyder denne sesongen, og nå kan vi - etter en skikkelig positiv romjulssesong - også presentere nyheten om hvem som skal være med å lede utviklinga av selskapet videre. Styret er kjempefornøyd med at Mats valgte å takke ja til denne rollen, og vi gleder oss stort til å i fellesskap fortsette arbeidet med å gjøre Ålen Skisenter til regionens ledende vinterdestinasjon, heter det i pressemeldingen.

Nysjefen gleder seg til å starte jobben i skisenteret.

Nybegynner

Sigvartsen sier til Nea Radio at selv om han ikke har særlig erfaring fra skianlegg fra tidligere, så gleder han seg til å gyve løs på nyjobben.

– Dette er noe jeg gleder meg veldig til og har veldig trua på. Det er mange gode folk rundt Ålen Skisenter og det står jo ei samla bygd bak, det er jo bygd på dugnad, sier han.

Ordfører i Holtålen, Arve Hitterdal, sitter i styret i Ålen Aktivum og understreker at styret er veldig godt fornøyd med å ha en ny daglig leder på plass.

– Vi kom i den situasjonen at vi måtte ha en ny daglig leder og gjorde litt research der vi kom i kontakt med Mats. Vi kjenner han veldig godt som person og vet at det er en som står på, så dette er et samarbeid vi gleder oss mye til.

Hør radiointervju med Mats og Arve her: