Etter høstens cruise-suksess er det allerede nå klart for ny dato i 2023: Fra torsdag 9. til lørdag 11. november er du nok en gang velkommen på cruise til Kiel med Color Line og Nea Radio.

Nesten blåkopi

Musikalsk blir det nesten kopi av årets artister: Elvetuns, Jhohans, Jävlar På Kärlek og DJ Charlie spiller non-stop i Show Lounge, mens duoen Daling og Guling overtar Monkey Pub, assistert av Odd Arne Halaas.

DALING og GULING spiller i Monkey Pub både torsdag og fredag ettermiddag. Foto: Daling og Guling

Det er Anbjørn Viem og Terje Hilanmo som utgjør duoen Daling og Guling. Begge er drevne trønderske musikere, kanskje mest kjent fra Vømlingan.

På Monkey Pub kommer de til å by på en svingende ettermiddag, i hovedsak med norsk og svensk musikk: Hans Rotmo, Åge Aleksandersen, Vazelina Bilopphøggeri og Sven-Ingvars, for å nevne noe.

Med andre ord: Her blir det musikk for en hver smak. Også trekkspill og gammeldans, for Odd Arne Halaas vil også i 2023-utgaven spille i puben.

Thorleifs bussreiser

Også i 2023 vil Nea Radio tilby busstur fra Trøndelag. For 2.998,- kroner får du buss tur/retur inkludert frokost på Alvdal på veg sørover og to overnattinger i innvendig dobbeltlugar ombord i flotte Color Fantasy. Du kan naturligvis få andre lugarkategrier etter ønske.

Om du ikke vil ta bussen, kan du komme deg til Oslo på egen hånd og kjøpe lugar derfra. Det koster fra 998,- kroner i innvendig dobbeltlugar.

Firma-julebord

Husk at du kan få med deg en av de flotteste julebord-buffetene du kan tenke deg ombord i MS Color Fantasy. Så derfor; planlegg firmaets, jaktlagets eller vennegjengens julebord allerede nå!

Ta kontakt med Nea Radio om du trenger flere opplysninger.

Bestill turen på www.billettbestillinger.no

KIEL: Neste års tur går fra Oslo torsdag 9. november klokka 14. Vi er tilbake i Oslo lørdag 11. klokka 10. Foto: Color Line