Det ble Katharina Lund Kaspersen fra Hell som vant en hel dag med Jørn Hoel som kokk og servitør. Hun var en av de 500 som svarte riktig på et spørsmål fra Selbuhus under boligmessa i Trondheim Spektrum i helga.

– Vi hadde rekordbesøk på standen vår, sier daglig leder hos husprodusenten, Asbjørn Løksa, like før en overrasket Katharina tar telefonen og hører den velkjente stemmen til Jørn Hoel i den andre enden.

Saken fortsetter under lydklippet

Gourmet

Jørn Hoel er mest kjent for musikken sin, men har de siste årene også fått rykte på seg for å være en mer enn habil kokk. Han forteller han har matgleden hjemmefra.

– Det var bestandig spennende mat på bordet hjemme hos oss. I tillegg tror jeg rundturen jeg tok i Europa som 15-åring, gjorde sitt til at jeg ble veldig opptatt av matkulturen i de forskjellige landene, avslører Hoel. Dermed har vinneren og dem hun inviterer, mye å glede seg til.

Bygger Selbuhus

Katharina Lund Kaspersen er - utrolig nok - selv i gang med å bygge sitt eget Selbuhus.

– Nå får du og mannen din meg i en hel dag og en hel kveld, sa Hoel til Kaspersen, som nesten ikke trodde sine egne ører. Etter noen minutters passiar ble det enighet om at festaftenen skal finne sted tidlig på nyåret når det nye huset står ferdig, før Jørn Hoel sang en helt egen versjon av Har en drøm for en perpleks vinner.

Ble nr 2

Selbuhus ble nummer to i kåringen Årets Beste Stand.

– Vi kom til finalen og endte til slutt på 2. plass, sier en fornøyd Løksa som avslører at Vinneren har en opplevelse i vente. Kokken for kvelden er nemlig en gammel kamerat.

– Det er bare et par uker siden Jørn laget helstekt kylling til meg. Det er den beste kyllingen jeg har smakt, så her kan jeg virkelig garantere en gourmet-opplevelse, avslutter Asbjørn Løksa.