Veilederne i Kjør for livet sin klubb i Selbu mottok i helga prisen «Pole position».

Kjør for livet kårer hvert år beste klubb – Pole Position – i Kjør for livet, basert på veilederne og forventningene organisasjonen har til dem, måten klubben blir drevet på og driften blir dokumentert på, samarbeidet med KFL-kontakten og andre aktører i kommunen, og resultatene som oppnås med ungdommene i klubben.

Høyeste utmerkelse

Pole Position – beste klubb - er den høyeste utmerkelsen organisasjonen har for klubbene i Kjør for livet.

- Årets vinner har i flere år vært en klubb som har drevet godt. Klubben har hatt mange godhistorier med ungdommer. Det nye teamet har i tillegg til å være gode og trygge voksne for ungdommene også løftet loggføringa i klubben til et veldig godt nivå. Klubben har tilhold i sine nye lokaler som er godt tilpasset virksomheten som drives i klubben, heter det blant annet om vinneren.

- Selbu-klubben har vært særdeles løsningsorienterte gjennom en lang vinter. Ola Torkjel (Flakne) har brukt mye av sin fritid på å bringe kjøretøy fram og tilbake til aktivitetsarena med en positiv holdning hele tiden. Samarbeidet med KFL-kontakten har også vært meget bra og utvidelsen/mottakelsen av ungdommer fra Tydal fungerte også topp. De er også synlige i nærmiljøet og skaper god omtale av klubben.

- En velfortjent pris til et supert team. De gjør en fantastisk jobb med ungdommene, sier SLT-koordinator Tove Storhaug.

Klubb 12 Selbu

Kjør for livets Klubb 12 Selbu består av fire ungdommer fra Selbu og to ungdommer fra Tydal. Veiledere er Ola Torkjel Flakne (teamleder), Stein Vegard Lund, Ståle Eggen og Sverre Inge Ness.

POLE POSITION er Kjør for livets høyeste utmerkelse. Denne gang gikk prisen til Klubb 12 Selbu. Foto: Kjør for livet