I løpet av de siste fire årene har han solgt over 90 traktorer. Applausen fra kollegene runget i messehallen da Ole Jan ble utropt til Årets salgskonsulent i Felleskjøpet Maskin, skriver AT.no.

Til daglig jobber han ved Felleskjøpets avdeling på Stjørdal.

Felleskjøpets traktorselgere har i tillegg en eksklusiv klubb for dem som klarer å passere 15 solgte traktorer i året. Det har Ole Jan fra Mosletta knust så det holder og har så langt i år solgt 31 John Deere.

Får skryt fra regionsjefen

- Han er rett og slett formidabel. Ole Jan er ikke bare en fantastisk selger, han er også en god pådriver for hele salgskorpset i Trøndelag, og deler mer enn gjerne av sine erfaringer. Ole Jan er med på å løfte alle våre selgere til et bedre nivå, sier Odd Ivar Jamtøy, regional salgssjef i Felleskjøpet Agri til nettstedet.

På Agroteknikk sist helg var bonde og entreprenør Erling Gresseth fra Hegra en av mange som handlet traktor på standen til Felleskjøpet.

- Ole Jan strekker seg alltid langt, og det blir alltid slik han sier. Jeg kjøper alt maskinutstyret mitt av Ole Jan, og vi er blitt veldig gode busser gjennom årene. Han følger opp og er rett og slett en veldig god selger, sier Gresseth.

Forstå hva kommunikasjon handler om

- Første bud for å lykkes er å ta telefonen, ringe opp igjen og skjønne hva kommunikasjon betyr for kunden. Selges det et annet traktormerke i min region, finner jeg ut hvem kunden er og prøver å finne ut hvorfor kunden har valgt et annet merke. Det gjelder å ha oversikt over kundene, sier Ole Jan Moslet til nettstedet.