Ikke gjennomslag

Lokallagsleder i Miljøpartiet De Grønne i Stjørdal, Tommy Reinås innrømmer at det var Torsdagens vedtak om å utsette behandlingen om utbyggingen rundt Frigården som fikk begeret til å renne over: - Vi avventet med å se om vi kunne stoppe nedbyggingen av myrområdet på Frigården, sier Reinås ; -men når det ikke gikk var det dråpen som fikk begeret til å renne over. -Vi har i løpet av de siste fire årene ikke fått noen gjennomslag for vår miljøpolitikk, sier Reinås.

Løvetannen

Reinås mener at velgerene ser at de er løvetannen i norsk publikum og at politikken er viktigere enn posisjonene for MDG. Han er ikke redd for å støte fra seg velgere ved å ta dette grepet like før valget.

Godt samarbeid

– Vi synes vi har hatt et godt samarbeid med MDG, men tar MDGS valg til etterretning, sier Stjørdalsordfører Eli Arnstad til Nea Radio. På spørsmål om hun synes det er uryddig av MDG å gå ut av samarbeidet så tett inn mot valget, svarer hun at ; -det må de stå for sjøl og at hun tar deres valg om å avslutte samarbeidet til etterretning.