Søndag morgen fikk politiet melding om en gjest på et hotell i Trondheim sentrum som raserte et hotellrom. Politiet dro til stedet og tok seg av situasjonen.

Tidliger på morgenen måtte de ta hånd om en mann på Hallset på Byåsen, som var observert med kniv. Politiet tok hånd om mannen. Ingen skal ha kommet til skade.

En kvinne ble skadd etter en voldshendelse på Nardo i Trondheim lørdag kveld. Kvinnen skal ikke være alvorlig skadd. En mann er mistenkt for hendelsen, og politiet etterforsker saken.

Forøkte å sparke politiet

På Oppdal måtte politiet ta hånd om en festdeltaker i 20-årene, som var på konsert i sentrum. Mannen var berusa og hadde laget bråk og ble kasta ut av vaktene på utestedet.

Han hørte ikke etter og ble dermed tatt med av politiet og plassert i fyllearresten.

En festdeltaker i 40-årene ble kasta ut av et utested i sentrum av Trondheim i halv to-tiden natt til søndag. Han var full og vanskelig og vaktene måtte tilkalle politiet.

Mannen forsøkte å sparke politiet da han ble pågrepet, og blir anmeldt for dette. Han ble også plassert i fyllearresten.

Senere på natta fulgte en mann i 20-årene etter. Han hadde også begått ordensforstyrrelse, og ble tatt med til arresten.

En mann i 30-årene i Verdal havnet også i fyllearresten natt til søndag. Han var berusa og laga bråk på et utested i Verdal sentrum, og vakta tilkalte politiet. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse.

Innbrudd

Søndag morgen fikk politiet melding om en mann som forsøkte å bryte seg inn på Ranheim stadion. Politiet fikk tak i to personer, og det viste seg at det hadde vært innbrudd i en bil på stedet.

Beboere som har biler i fellesgarasjen i nærheten av RAnheim stadion må sjekke om noe mangler.

En mann forsøkte flere ganger i løpet av lørdag kveld å ta seg inn på en adresse på Ranheim. Da han ikke kom seg inn gikk han på en buss - politiet fikk tak i ham på bussen.