Selbusjøen Hotel og Gjestegård Foto: Selbusjøen Hotel og Gjestegård

Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen uttaler:

- Jeg er veldig fornøyd med at vi gjennom dette samarbeidet styrker Thon Hotels’ tilbud i trondheimsområdet for våre gjester i konferanse- og privatmarkedet. Med sitt historiske særpreg og vakre natur danner Thon Partner Hotel Selbusjøen en flott ramme for arrangement med utmerkede fasiliteter og god tilgang til varierte utendørsaktiviteter. Vi ønsker Selbusjøen Hotel og Gjestegård og Arild Øien velkommen som partner i Thon Hotels og gleder oss til et godt samarbeid, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.

Eier og styreleder for Thon Partner Hotel Selbusjøen er Arild Øien. Øien var selv hotelldirektør frem til 2022, da han etter 35 år overlot stafettpinnen til ny hotelldirektør, Terje Negård.

Eier og styreleder Arild Øien sier:

- Vi ser frem til denne satsningen med vårt nye partnerskap med Thon Hotels og muligheter som åpner seg fremover. Arild Øien forteller videre at hotellet siden nittitallet har vært medlem av De Historiske Hoteller og spisesteder, som har vært et givende og fruktbart samarbeid, men at nye tider krever nye strategier i den fremtidige utvikling av hotellet.

Fakta om Thon Partner Hotel Selbusjøen

  1. Thon Partner Hotel Selbusjøen har 58 rom og 116 senger. Rommene har både historisk og mer moderne design, flere med utsikt mot den vakre Selbusjøen.

  2. Konferansekapasiteten er inntil 120 personer med seks saler og flere grupperom.

  3. Hotellet er med sitt flotte og usjenerte uteområde et utmerket sted for alle typer arrangementer og er spesielt egnet for bryllup, firmaarrangement og private sammenkomster.

  4. Hotellet er åpent året rundt med spisesal og bar med ulike tilbud og aktiviteter.

Hotellets store eiendom (på 38 daa) gir store utviklingsmuligheter i fremtiden, noe som også er den del av hotellets nye satsning.

Hør mer i Nea Radio eller i lydspilleren under: