Mandag ettermiddag sendte eierne og driverne av Kaffekråa i Ålen ut en pressemelding der de gjør til kjenne at de har bestemt seg for å gi andre muligheten til å ta over driften av virksomheten.

– Vi håper å gi stafettpinnen til noen som har lyst til å drive konseptet vårt videre, og fortsette en hyggelig atmosfære overfor våre trofaste kunder, skriver Viviann Sollie og Hege Moan.

De sier det er en tid for alt og at de nå er tid for å prioritere familie venner og ikke minst seg selv.

TO SPENTE JENTER: Fra åpningsdagen i 1992 Foto: Privat

- Etter gjenoppreisning i etterkant av flom og pandemi, samt en nylig totalrenovering, kjenner vi på at det er en tid for alt. Så nå håper vi noen andre vil ta føringa og bli med på mulighetsstudiet i utviklinga av Ålen Sentrum, og nytt butikksenter.

Viviann og Hege ønsker også å takke Holtålen kommune for deres støtte og samarbeid.

– Det har vært en glede å være en del av dette samfunnet, og vi setter stor pris på støtten vi har mottatt gjennom mange år. Vi vil rette en varm takk til våre trofaste kunder, leverandører, samarbeidspartnere, bekjentskaper og ikke minst våre ansatte, som har vært ryggraden i Kaffekråa . Uten deres bidrag og støtte hadde vi ikke vært der vi er i dag.

I alle år har vi vært opptatt av å bygge økonomisk fundament og gjøre Kaffekråa til en trygg og stabil arbeidsplass. Kundeporteføljen har hele veien vært økende og vår soliditet har aldri vært så god som nå.

Vi vil presisere at driften fortsatt vil gå som normalt med oss i førersete til en eventuell salgsprosess er avklart. Alle avtalte arrangement vil gå som normalt gjennom sommeren.