En foreløpig obduksjonsrapport av kvinnen som ble funnet død på Byåsen mandag, tyder på at kvinnen døde av vold mot hodet. Den siktede i saken ble onsdag varetektsfengslet i fire uker på grunn av bevisforspillelsesfare.

– Siktede er avhørt en gang og det er planlagt nytt avhør i dag. Han erkjenner ikke straffeskyld, men knytter seg til gjerningsstedet.  Utover dette ønsker vi ikke si noe nærmere om hans forklaring av hensyn til faren for å forspille bevis, sier Ellen Moksnes Andresen, politiadvokat i Trøndelag politidistrikt.

Nok en person ble fredag pågrepet og siktet for å ha gitt uriktig forklaring i saken.

– Vi har i dag pågrepet en mann i 40 årene siktet for uriktig forklaring til politiet. Han vil bli avhørt i løpet av dagen. Om han har avgitt uriktig forklaring er noe etterforskningen nå vil prøve å få klarhet i, sier Moksnes Andresen.

– Vi ønsker fremdeles tips om noen har møtt eller snakket med avdøde Elisabeth Karete Bjørkavåg Ravnå mandag 17. april og dagene før.

Politiadvokat Ellen Moksnes Andresen

Politiet har fokus på å kartlegge hendelsesforløpet og bevegelser til de involverte og jobben med tekniske bevis, gjennomgang av digitale spor og arbeid med vitneavhør pågår med full styrke, skriver politiet i en pressemelding fredag.

Politiet vil også takke publikum for tips som er mottatt så langt i saken.

– Vi ønsker fremdeles tips om noen har møtt eller snakket med avdøde Elisabeth Karete Bjørkavåg Ravnå mandag 17. april og dagene før. Ta kontakt via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag eller telefonnummer 7348 9400, heter det i meldingen fra politiet.

Hør radiointervju med politiadvokat Ellen Moksnes Andresen: