Her er utdrag fra helgens politilogg.

Fredag kveld fikk et utested i midtbyen i Trondheim problemer med to menn i 20-årnee. De to skal ha slått til en vekter, og ble innbrakt til arresten.

På Verdal ropte og hylte en beruset mann i 30-årene ved Tindvegen. Politiet kjørte mannen hjem, samt ga han pålegg om å holde seg hjemme til kl. 08.00. En 19-åring ble natt til lørdag slått til på et utested i Kolvereid sentrum. Fornærmede hadde smerter i hode og nese etter hendelsen og oppsøkte legevakten. Politiet fikk etter hvert kontroll på den mistenkte, som var en mann i 30 åra.

21 førere ble ilagt forenklede forelegg under en fartskontroll på E6 ved Kvithammer lørdag. Samtidig fikk en mann i 50 åra førerkortet beslaglagt. Høyeste hastighet var 128 km/t i 90-sone. På søndag ble ni førere ilagt forenklede forelegg under en laserkontroll på Fosen. To førere mistet samtidig førerkortet. Kontrollen fant sted i en 80-sone på Strovassveien, og høyeste hastighet var 130 km/t.

Foto: Henrik Einangshaug

Politi avsluttet til lørdag en fest i en garasje på Ler. - En bil driver også og ruser motoren. Politiet på stedet avsluttet festen, og det er også mistanke om kjøring i beruset tilstand, skrev politiet på Twitter om festen. En mann i 20-åra ble tatt med inn for bevissikring.

Politiet på Verdal fikk lørdag korteste vei til ett oppdrag. Rett utenfor politistasjonen sloss en mann og en dame. Fornærmede i saken ble kjørt til sykehuset grunnet vondt i hodet. Politiet etterforsket saken på stedet.

Nødetatene rykket lørdag kveld ut til Granmo camping på Oppdal, grunnet melding om en gassalarm. Ingen personer befant seg i vognen og det ble ikke funnet noen lekkasje.

Ett kjøretøy kjørte natt til søndag inn i et tre ved Garstad kirke på Vikna. De to personene i bilen kom seg ut av kjøretøyet, men hadde smerter i brystet, muligens etter setebeltet.

En ungdom ble søndag morgen ivaretatt av helsepersonell, etter at personen hadde falt ned fra en veranda. Hendelsen skjedde på Kattem i Trondheim, og vedkommende var våken da nødetatene kom til stedet.

Politi og teknisk etat kjørte søndag ut til et jordskred over Ombekken i Overhalla. Skredet var cirka 40 meter bredt. Fem personer i to hus ble evakuert grunnet hendelsen, og det er så langt ikke kjent når de får flytte hjem igjen.

Det gikk et 40 meter bredt jordras i Overhalla søndag kveld. Foto: Knut Inge Seem

Nødetatene rykket natt til mandag ut til melding om brann i en personbil på Fosen. Hendelsen skjedde nord for Krinsvatnet. Ingen personer kom til skade, og det var ikke fare for spredning.

Også på Tiller rykket nødetatene ut til brann, denne i en garasje på Svartholtet. Huseier fikk varslet sine naboer, og ingen personer kom til skade. Ingen bil befant seg i garasjen da det begynte å brenne, og det var ikke fare for spredning.

Tre personer ble satt i arresten og to personer pålegg om å forlate området, under gårsdagens konsert med Brad Paisley på festningen i Trondheim. Samtidig ble to personer bortvist fra Solsiden, hvor folk samlet seg etter konserten. En av disse havnet i arresten grunnet brudd på pålegget.