Hell RX

EL-porselen HellRX gjennomføres på lukket bane, hvor to og to konkurrerer med hverandre på elektrifiserte toalett, iført hjelm med toalettbørste påmontert. Hvor stor fart det blir, er jo opp til hver enkelt utøver, men stemning skal speaker Thor Mostue og Gunnar Fridlund stå for. De har lang erfaring med å kommentere i rallycross-sammenheng, og er kjent for å lage meget god stemning.

Premier fra senteret

De som melder seg på møkkaløpet kan vinne flotte premier fra butikkene på Hellstenteret. Informasjon om påmelding kommer på Hellsenterets og Rallycross in Hell sine facebooksider i mai/juni.

- Hellsenteret stiller opp med grillmat til publikum, og etter løpet kan publikum finne gode rallycross-tilbud inne på senteret, sier Tonje Høyem som er senterleder for Hellsenteret.

Illustrasjonsfoto: Slik ser de elektrifiserte toalettene ut. Foto: Hell RX

Elektriske biler under VM

Uten sammenligning for øvrig er det verd å nevne at det blir en egen EL-klasse under årets VM Rallycross in Hell. EL-klassen eller Project E er en stor drøm som FIA World Rallycross har jobbet lenge med for å få på plass. Nå skal dettte gjennomføres, og den lokale arrangøren er meget spent på hvordan dette vil fungere i praksis.