Stjørdalshallen:

3.div: SHK  -  Vikvarvet/Selbu 29 - 22 (12-11)

Skulle Vikvarvet ha mulighet til førsteplass og kvalik for 2.div måtte de slå Stjørdal HK i kveldens kamp.

Her er rapporten fra en skuffet trener Gørlin Matheson Stokke:

Det virket før kampen som at tenningen var på plass, men om det var overtenning eller at vi ikke takler presset vites ikke. Men kveldens kamp var skuffende svak i alle spillets faser. Det haglet med personlige feil, riktignok fra begge lag, men Vikvarvet hadde flest av dem.  Utrolig mange bomskudd, og i forsvar manglet også det siste. Heller ikke målvaktene hadde noen stor dag.

Vi er ikke vant til å bli liggende under. I tre sesonger på rad har vi stort sett vunnet med store siffer, og det virker som med en gang vi ligger under med 3-4 mål begynner vi å stresse for å ta igjen. Da velger vi ofte feil løsninger, og skyter på feil sjanser istedenfor å bearbeide og vente på bedre sjanser.

Søndag spiller drekinj mot CSK. CSK spiller om gullet (hvis de slår SHK på lørdag) Hvis CSK taper mot SHK møtes Vikvarvet og Charlottenlund for å avgjøre sølv- og bronseplassen.

Laget mot Stjørdal bestod av: Ida Flakne og Lena Stokke, keepere, Marit Moen 1 mål, Karen Stokke,  Guri Evjen Kallar, Kristin Moslet 2 mål, Ingeborg R. Holt 2 mål , Synne Dyrhaug  2 mål , Anne Beate Stokke 3 mål, Mali I.V. Marstad  10 mål, Emilie Løvseth , Maria Gulbrandsen, Anja Ofstad 1 mål, Sigrid P. Haave 1 mål.

TAKK til alle våre supportere som tok turen til Stjørdalshallen og så en lite "givende" kamp.

SISTE seriekamp mot CSK søndag 13.03. kl.17. Vi trenger støtte i fra tribunen ?