Onsdag fikk RBK-trener Kjetil Rekdal fortsatt tillit av styret, torsdag blir de slått ut av cupen av 2.-divisjonslaget Stjørdals-Blink.

Fikk tillit av styret onsdag - torsdag blir Kjetil Rekdals RBK slått ut av cupen av 2. divisjonslaget Stjørdals-Blink. Foto: Arild Berg

Reduserer på straffe

Det var uavgjort (0–0) til pause, men 14 minutter ut i andre omgang header Andreas Solstrand Fossli ballen i mål for Blink.

Elleve minutter senere er det Robin Hermanstad som setter ballen i nettet. To minutter før ordinær spilletid skårer Oscar Aga på straffespark for RBK og reduserer til 2-1.

Det ble lagt til sju ekstraminutter, men RBK klarte ikke å kjempe seg til ekstraomganger.

Resultatet ble dermed 2-1 til Stjørdals-Blink, og RBK er slått ut av cupen.

– Det er en for dårlig kamp. Vi skal vinne en sånn type kamp. Så enkelt er det, sier styreleder Cecilie Gotaas etter kampen.

Hun er tydelig skuffet over resultatet, men ønsker ikke å si mer om hva som skjer framover med tanke på Rekdals framtid som trener for RBK.