Ålens kaptein Espen Skjefte mottok deltagerplakett av cupsjef Kjell Arne Grytbakk. Foto: Privat

Varden IL i Meråker er arrangør av Magnar Lundemos Minnecup, som ble arrangert i helga.

30 lag fra ulike divisjoner har møttes og av "våre" lag var det Ålen som kom lengst i turneringen.

Turneringsleder Kjell Steinar Grytbakk er opprinnelig fra Ålen og det var på oppfordring fra ham at ålbyggene deltok i turneringa som feirer 30-årsjubileum i 2017.

Magnar Lundemos Minnecup regnes som en av landets største turneringer i sitt slag og har opparbeidet seg ry for kvalitet og solid gjennomføring. Det har derfor vært stor pågang hvert år fra lagene i Midt-Norge om å få være med i Minnecupen. Med Rosenborg i spissen for herrene og Trondheims-Ørn for damene har dette vært en svært attraktiv turnering også for lag nedover i divisjonene, og med innledende straffespark ved divisjonsforskjell blir det jevnere og mer spennende kamper.

Helgas kamper ble spilt over 2*15 minutter og startet med at alle lagene spilte fire innledende kamper i sine respektive grupper.

Tydal i gruppe B vant to og tapte to av sine kamper. Ålen i gruppe F vant tre og tapte en, mens Vikvarvet i samme gruppe, vant en kamp og tapte tre.

Dette gjorde at Ålen, som det eneste av våre lag var klare for 12. delsfinale. Her ble det nopk en seier for ålbyggene etter 1-0  over arrangørklubben Varden.

I 6. delsfinalen var det derimot slutt for Ålen. Selv om de hvitkledde klarte å holde nullen nesten hele første omgang, ble Nils Arne Eggens Orkla for sterke og vant til slutt 3-0.

Spillende hjelpetrener John Kåre Engesvold er svært godt fornøyd med helga og sier det var et svært ungt ålenlag som dro til Meråker. Flere spillere fra G16 var med og fikk forsøke seg på litt høyere nivå.