Pressemelding fra Femundløpet AS og Primar AS

– Primar AS har vært med på flere sponsor- og samarbeidsprosjekter tidligere. Nå skal vi satse litt større gjennom Femundløpet. Femundløpet er et stort og kjent arrangement i Fjellregionen, og jeg tror at et samarbeid med dem er et godt valg for å øke kjennskapet til Primar AS i regionen, sier daglig leder Sissel Opshaug. Den første etappen på Femundløpet, fra Røros til Tufsingdalen, vil heretter kalles Primaretappen.

Primar er en familieeid matbredrift i Folldal, som fokuserer på å lage sunn ferdigmat av hjemmelaget kvalitet. Med sine 12 ansatte og sin bacalaoproduksjon er Primar AS en hjørnesteinsbedrift i Folldal.

– Femundløpet er verdens største hundeløp, en sport hvor man må beherske naturens råskap på sitt tøffeste med godt trente hunder og optimal hundevelfred. Målet for oss begge er at vi skal bli sterkere og mer synlige sammen, sier daglig leder i Femundløpet AS, Jon Anders Kokkvoll, og fortsetter:

– Et samarbeid med Primar AS som en av regionens største matprodusenter som lager mat fra bunnen av, passer godt overens med langdistanse sledehundeløp, en sport hvor en ikke kan gå snarveier for å lykkes.

Primar er nå midt i en intensiv produkt- og profilutvikling. - Så vi har mye nytt i «grytene». Å satse på en aktør som Femundløpet mener vi er strategisk riktig i den fasen vi er i nå. Vi gleder oss til å vise frem våre nye produkter. Primar skal ikke bare være bacalao lenger, sier Opshaug.