Nea Radio har ukentlig over 63.000 lyttere som følger med på de daglige sendingene som går fra 06.00 til midnatt nesten hver eneste dag hele uka.

- Spiller du bingo i Nea Radio skal du vite at det er ikke bare store pengepremier du kan vinne, men du bidrar også til at det kan bli laget enda mer radio, sier daglig leder Stian Elverum.

Sist tirsdag vant Stian Thyholt fra Hell 101.500 kr og for kun to uker siden vant Gunnar Sørmo fra Selbu 101.500 kr. Begge har også fått hver sin unike kopp som bevis.

Må vippse samboeren

På spørsmål om hva Thyholt skal gjøre med pengene, svarer han: - Jeg skal i allefall vippse samboeren min 80kr for blokka som hun kjøpte, sier han.

Norges største bingopremier

- Vi har delt ut over 700.000 kroner i bingopremier så langt i år, sier Elverum. Dette er landets høyeste bingopremier, og nå blir det enda mer.

- Vi har så store ordinære premier som vi har lov til, og vi lover flere lykketall og større muligheter for å vinne jackpotter enda oftere enn før framover, samt at det skal bli enda enklere å spille bingo, men det skal vi komme tilbake til ved en senere anledning, sier Elverum som nå gjør seg klar for en spennende bingoomgang i kveld med hele 7 lykketall.