Det var rett før klokken 21.30 i går kveld politiet fikk en bekymringsmelding og rykket ut med store styrker til en adresse på Byåsen. Der fant de kvinnen død.

Under en time etterpå ble en mann i 20-årene pågrepet på en annen adresse, også på Byåsen. Pågripelsen skjedde uten dramatikk fortalte etterforskningsleder Eivind Guldseth på politiets pressekonferanse i dag. Vedkommende som varslet politiet har en relasjon til siktede.

Nekter straffskyld

Den pågrepne mannen er kjent av politiet fra før bekreftet politiadvokat Ellen Moksnes Andresen på dagens pressekonferanse.

Den siktede mannen blir fremstilt for varetektsfengsling i Trøndelag tingrett, sannsynligvis i løpet av morgendagen opplyser politiet.

I følge etterforskningsleder Eivind Guldseth ble det tatt opp en kort forklaring av siktede mandag kveld, han erkjenner ikke straffskyld.

Siktede ønsket ikke å la seg avhøre i natt, et nytt avhør er planlagt i dag.

Politiet ønsker tips

Politiet mener dødstidspunktet er mellom 14 og 19 mandag. Dersom noen har sett noe eller hørt støy eller bråk i denne perioden, så er vi interessert i dette sa etterforskningslederen på pressekonferansen.

Politiet ønsker tips via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag eller telefon 73 48 94 00.