Tidligere i dag ble det kjent at Asphaugen Game Fair ikke har kommet til enighet med eierne av områdene som brukes som messeområde, og parkering. De har derfor valgt å avlyse den populære messa, som i fjor samlet 5000 besøkende.

Det var Trønder-Avisa som omtalte avlysningen først.

Arrangørene av Asphaugen Game Fair er de to bak podcasten , Jegerpodden, John Petter Mellingen og Jon Inge Vik i samarbeid med Nordvik Toyota på Asphaugen.

I forbindelse med avlysningen hintet arrangørene også om muligheten for å flytte messa til et annet sted, fortrinnsvis til indre Namdal, der Mellingen og Vik begge bor.

Telefonen står ikke

Nå kan John Petter Mellingen avsløre at svært mange kommuner allerede har kontaktet ham.

– Telefonen har ringt jevnt utover formiddagen i dag, det har vært mange ordførere på tråden, som vil diskutere dette, sier Mellingen til Nea Radio.

– Det har ringt fra kommuner over store deler av fylket, det har vært artige telefoner å få, legger han til.

Enn så lenge har arrangørene ikke tatt noen avgjørelse på hvor en eventuell ny messe blir arrangert til neste år, men de to bak Jegerpodden har tilhold i henholdsvis Røyrvik og Namsskogan.

– Vi har vel kjent litt på motivasjonen ved å kunne få til noe sånt på vår egen hjemmebane, det ville vært artig sier John Petter Mellingen.