Nominasjonskomiteen til Trøndelag Senterparti har startet arbeidet med ei ny liste til fylkestingsvalget 2019.

– Målet er å sette sammen ei liste som representerer Trøndelag på en god måte, med ambisjon om å være ledende i å styre og utvikle Trøndelag de neste fire årene, skriver nominasjonskomiteen i ei pressemelding.

Leder i komiteen, Bjørn Arild Gram, har snakket med alle de sittende fylkestingsrepresentantene for Senterpartiet i Trøndelag og har fått en oversikt over hvem som stiller seg til disposisjon for en ny periode i fylkestinget.

De som stiller seg til disposisjon for en ny periode er: Tomas Iver Hallem (Verdal), Gunn Iversen Stokke (Skaun), Rasmus Skålholt (Orkdal), Randi Dille (Namsos), Stian Aakre (Nærøy), Ida Stuberg (Inderøy), Steinar Aspli (Nærøy) og Hege Nordheim-Viken (Høylandet)

De som ikke ønsker renominasjon er: Bjørn Arild Gram (Steinkjer), Liv Darell (Indre Fosen), Rune Krogh (Røros), Britt Tønne Haugan (Levanger), Gunnar Alstad (Stjørdal) og Anita Ravlo Sand (Levanger).

Nominasjonskomiteen sender nå brev til alle lokallag der de ber om å få innspill på inntil ti navn i uprioritert rekkefølge, som de ønsker skal være med på fylkestinglista for 2019. Disse forslagene skal sendes komiteen innen 20. juni og forslagene vil bli offentliggjort.