Røros Food & Beverage Group kvitter seg med rettighetene til Glåmos Mineralvann. Daglig leder Kjetil Reinskou sier vannprosjektet er et stort og tungt produkt og at Røros F&B nå ønsker å fokusere på aktiviteten i Havsjøveien.

- Vi har brukt mye ressurser på salg av brus og vann og sistnevnte viser seg å være vanskelig å komme inn på merkedet med, sier Reinskou.

Styreleder i Glåmos Mineralvann AS, Nicolay Martens, sier det ikke er noe dramatikk bak gjenkjøpet og at de er i kontakt med flere mulige framtidige distributører.

Glåmos Mineralvann har samme vannkilde som det kommunale vassverket på Glåmos. Dette vannet har flere ganger det siste året hatt kokepåbud da det er påvist kloroforme bakterier. Martens sier til Nea Radio at Glåmos Mineralvann henter vannet 15 meter inne i berget, i motsetning til det kommunale vannet som hentes på overflaten.

Glåmos Mineralvann AS har en aksjekapital på 1 million kroner og hadde en omsetning på 300.000 kroner i 2015. Resultat før skatt var 2.000 kroner. Det er i dag ingen ansatte i firmaet og det er i skrivende stund ingen produksjon av vann ved anlegget. - Dette kan endre seg på kort varsel når nye avtaler om distribusjon kommer på plass, sier styrelederen til Nea radio.