Selbu G14 avsluttet seriens siste kamp med stil og slo Strindheim 17-11 (9-6).

Søndag var det tid for siste kamp, og gutter var veldig innstilt at dette skulle ende med 2 poeng. Selbu tok føringa fra start og behold denne frem til kvarter spilt og hvor stillinga da var 6-6. I de siste 5 minuttene så klarte de å skaffe seg en ledelse med 3 mål, som var greit å ta med seg til pause. I 2. omgangen var det Strindheim som tok føringa, og det skulle gå 10 minutter før Selbu fikk sin første scoring og da til stillinga 11-9.

Selbu G14 med hjelp fra spiller fra G13 spilte sin beste kamp for året. Med mye tempo og solid forsvar, var det meget stolte trenere som kunne se at de innkasserte en seier med 6 mål. Også veldig gledelig at samtlige utespillere tegnet seg på scoringslista.

Sesongen er nå over, og det har vært en serie hvor vi har klart å ta poeng mot 6 av 8 lag, noe vi sier oss godt fornøyd med.

Spillere G14: Ola Jostein Avelsgård (keeper), Joakim Stene (keeper) Sondre Eidem (1), John Harald Uthus (1), Håkon Gullbrekken (4), Sondre Moen (3), John Håvard Lien (3), Khunanon Yuangkham (1), Kristian A. Haave (1), Erlend Lysø (2), Nikolai Valli (1)

På bildet fra venstre (Foto: Tove Karin Lien):

rekke: Erlend Lysø, Nikolai Valli, Kristian Aftret Haave, Sondre Eidem, Sondre Moen, Ola Jostein Avelsgård, Frank Lysø, Sondre Moen,

rekke: Khunanon Yuangkham, Ola Jostein Avelsgård, Håkon Gullbrekken, Joakim Stene, John Håvard Lien, John Harald Uthus