Søndag formiddag ble 51-åringen som har vært savnet i Ålen siden sist tirsdag kveld, funnet i live.

Letingen var da inne i sitt sjette døgn, og hundrevis av frivillige og mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder, Heimevernet, Sivilforsvaret, Brannvesen, Speideren og HV har deltatt i søket etter mannen.

– Folk har stått på dag og natt og gjort en fantastisk innsats. Jeg tror jeg aldri har opplevd maken, sier innsatsleder Ole Stig Bjørhovde søndag ettermiddag.

Han trekker frem Ålen Sanitetsforening, som har bistått aksjonen med mat og forpleining i disse dagene og ikke minst alle som har deltatt i søket.

Lørdag var mer enn hundre personer med i letingen og da den savnede ble funnet søndag, var rundt 80 personer i aksjon ute i Hessdalsfjellene.

– Det er fantastiske folk som har vært ute og gått i flere døgn og nesten ikke sovet, så den innsatsen som er lagt ned av de frivillige er helt helt utrolig, sier Bjørhovde og legger til at samarbeidet på tvers av etater og organisasjoner har fungert prikkfritt.

51-åringen ble funnet klokken 11.17 søndag formiddag er nå fraktet inn til St. Olavs Hospital og blir tatt hånd om av helsevesenet.

Hør intervju med innsatsleder her: