Helsedirektoratet sier at alle elever og ansatte bør ta en hurtigtest innenfor 24 timer før de går på skole første dag etter juleferien.

Holtålen kommune har bestemt at alle elever og ansatte i skolen skal få en hurtigtest før de begynner på skolen igjen etter juleferien.

Hov skole:

Hov skole har planleggingsdag mandag 3. januar, og elevene har derfor fri denne dagen. Hov skole deler ut hurtigtester til alle som har behov for det, ved hovedinngangen til Hov skole mandag 3. januar kl. 12.00–15.30.

SFO ved Hov skole har åpent mandag 3. januar og det anbefaler derfor at foreldre som kommer med barna sine til SFO får utdelt en hurtigtest når de kommer til SFO, og tar denne før de leverer barnet ved SFO.

Rom B3 er satt av til testing av barna ved SFO denne morgenen. Det er foreldrene som tester barna sine.

Haltdalen Oppvekstsenter:

Haltdalen Oppvekstsenter deler ut hurtigtester til alle som har behov for det, ved Haltdalen oppvekstsenter søndag 2. januar kl. 18.00-20.00.

Det anbefales sterkt at alle elever tar en hurtigtest før de kommer på skolen etter juleferien. Skolens ansatte vil teste seg før oppstart. På denne måten kan det unngås at flere blir smittet dersom noen skulle ha fått smitte i julen/nyttår.

Det oppfordres derfor til at man henter en hurtigtest, slik at alle kan føle seg trygge når de begynner på skolen etter nyttår.