MOT til glede-dagen handler om å ha MOT til å leve og MOT til å bry seg, og vi oppfordrer ungdom og voksne over HELE landet til å bidra til at dagen blir husket som årets varmeste dag. I disse tider er dette nok viktigere enn noensinne, der mange savner den gode og trygge klemmen. Vi må erstatte den med hjertevarme.

Selbu Ungdomsskole er MOT-skole, og markerer selvfølgelig MOT til å glede-dagen.

– Dagen i dag handler om glede andre med enkle midler. Jeg vil utfordre alle til å glede noen de møter i dag. Si hei til naboen, ta en telefon til en venn du ikke har snakket med på en stund, sett boller utenfor døren til en fremmed eller send en SMS til noen du er glad i, sier Gry Merete Dyrdal lærer og MOT-coach ved Selbu Ungdomsskole.

Selbu ungdomsskole har hatt forskjellige aktiviteter gjennom hele dagen. Vaffelfrokost, danse «Bli med dansen» sammen og sette av tid til inkluderende aktiviteter i klassene.

– Til tross for at det er krevende tider, er det fremdeles mulighet for å spre glede – på avstand. Vi har alle et ansvar for å skape et trygt samfunn. Hvis alle i vårt lokalsamfunn er med å spre litt glede – så tror jeg vi greier å skape et varmere lokalsamfunn for alle, avslutter Gry Merete Dyrdal i en utsendt pressemelding.