Spillerne av Nea Radios radiobingo er primært bosatt lokalt og 57 av de totalt 61 storpremiene er delt ut i Trøndelag fylke rundt det man kan kalle "Nea-land". Det er Neadalen, Røros/Holtålen, Værnesregionen og i Trondheim man finner flest vinnere.

- Du vinner alltid først den ordinære premien i tillegg til jackpot på grunn av at man havner på et lykketall. Totalt er det 14 personer som har vunnet over 100.000,- kroner, sier bingosjef Stian Elverum. Nå sist tirsdag ble det altså delt ut 110.000kr til Eva Øvre i Malvik.

Her kan du se hele listen over hvor vinnerne i Nea Radios radiobingo bor:

Røros/Holtålen: 14 vinnere

Stjørdal/Malvik: 13 vinnere

Selbu/Tydal: 11 vinnere

Trondheim: 8 vinnere

Midtre Gauldal/Melhus: 6 vinnere

Levanger: 1 vinner

Ørland: 1 vinner

Hitra: 1 vinner

Snåsa: 1 vinner

Hustadvika: 1 vinner

Hver tirsdag er det nye vinnersjanser

– Hver uke legger vi på jackpotten, slik at denne vokser og vokser. Dette gjør det ekstra spennende å spille, sier bingosjefen. Overskuddet fra radiobingoen går direkte til å drive lokalradioen videre og lage mer innhold på radioen og inntektene de er svært viktige for Nea Radio.

Her kan du lese mer om Nea Radios radiobingo, samt se hvor du får kjøpt blokker til neste tirsdag - hvor det også da er 2 lykketall som gir 100.000kr + superjackpot på 10.000 kr i tillegg til de ordinære premiene på 25.000kr.