Høyres listeforslag er klart og med Hans Bårdsgård som listetopp.

Nominasjonskomiteen i Selbu Høyre sitt forslag til liste ved kommunevalget behandles av nominasjonsmøtet på Marienborg mandag 12. januar.

- Vi har møtt stort engasjement for Høyre i Selbu og har rekordmange 27 dedikerte selbygger på lista, sier en svært godt fornøyd leder i nominasjonskomiteen, Morten Dahlø.

- Kommuneøkonomien er stram, og kommunereformen banker på, samtidig som befolkningen blir eldre, påpeker lokallagsleder Hans Christian Aasen. - Da er det godt at vi har sikret oss toppkandidater med bred erfaring fra næringslivet, fra helse og omsorg, og fra politikk og samfunnsprosesser på lokal- og riksplan,sier Aasen.

Hans Bårdsgård ordførerkandidat

- Ordførerkandidat Hans Bårdsgård er journalist og gårdbruker med lang erfaring fra kommune- og rikspolitikk. Han har også arbeidet med verdiskaping i utmark og har ledet et omfattende korps- og revyarbeid i Selbu, heter det i ei pressemelding fra Selbu Høyre.

- Christine Evjen Enger er medisinsk sekretær ved St. Olavs hospital, og har arbeidet i eldreomsorgen i Selbu. Hun har også arbeidet med skolepolitiske saker.

- Tomas Rønsberg er studieleder ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Han har bred erfaring fra midt-norsk næringsliv, hvor han har ledet flere omstillingsprosesser.

Her er forslaget fra nominasjonskomiteen:

Navn
1Hans Bårdsgård
2Christine Evjen Enger
3Tomas Rønsberg
4Oddvar Raaen
5Kari Hoem Ofstad
6Harald Vada
7Trond Kåre Langseth
8Hans Christian Aasen
9Nils Even Fuglem
10Bård Inge Kjeldstad
11Lars Rolseth
12Bernt Kristiansen
13Stig Alsethaug
14Thomas Haarstad
15Ola Andreas Evjen Lien
16Peder P. Evjen
17Olav Sigmund Guldseth
18Ola Fuglem
19Ellen Høiby
20Harald Stokke
21Ann Kristin Slind
22Ingar Haarstad
23Kristian Jønland24 Randi Kristin Hammer
25Ole Halvard Bondahl
26Arild Øien
27Linda Langseth