Jordmortjenesten i Selbu og Tydal informerer:

Det mulighet for å ringe jordmor hver dag fra mandag til fredag, mellom kl. 08.00-16.00 på mobil 488 67 248.

Jordmor vil ringe tilbake etter hvert som hun har anledning

Stengt tannklinikk

Tannklinikken har stengt på ubestemt tid. Akutte behandlinger vil bli gitt.

Omfattende tiltak for å bekjempe koronaviruset

Alle landets barnehager, skoler og universiteter stenges. Stengingen av utdanningsinstitusjoner gjelder fra klokka 18 torsdag Omsorgstilbud til de med samfunnskritisk funksjon Sykedager med barn kommer til å bli utvidet i regelverket Forbud mot/stenging av kulturarrangementer, idrettsarrangementer or organisert idrettsaktivitet Forbud mot/stenging av alle virksomheter i serveringsbransjen med unntak av serveringssteder der det foregår servering av mat, det vil si kantiner og spisesteder som kan legge til rette for at besøkende kan holde minst 1 meters avstand Servering av mat skal ikke skje som buffet. Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv. Alle som kommer fra reiser utenom Norden, skal i karantene, uavhengig om de har symptomer eller ikke. Tilbakevirkende kraft regnet fra 27. februar. Forbud mot utenlandsreiser for helsepersonell som jobber med pasientbehandling Detaljvarehandel vil holde åpent. Det er ingen grunn til å hamstre mat. Dagligvarebutikkene vil holde åpent. Kollektivtransporttilbudet opprettholdes. Grunnen til dette er at folk med kritiske samfunnsfunksjoner skal komme seg til og fra jobb og kunne holde avstand til hverandre. Myndighetene anmoder om å ikke besøke personer i institusjoner med sårbare grupper (eldre, psykiatri, fengsel etc) Det innføres restriksjoner for besøkende til alle landets helseinstitusjoner og innføring av adgangskontroll for å ivareta smittevern for pasienter i landets helseinstitusjoner. Personer som har risiko for å være smittet skal avvises fra alle landets helseinstitusjoner. Helsedirektoratet vil gi råd til helsetjenesten om dette.

Informasjon til alle hytteeiere i Tydal

Med både anbefalinger om å holde seg hjemme fra jobb, hjemmekontor og folk som er satt i karantene, forventer vi at mange tenker å dra til hytta si i Tydal framover.

Helsetjenesten i Tydal er belastet og vi ønsker ikke at de som er i karantene, er syk eller har en uavklart situasjon kommer til kommunen. Dette som smitteforebyggende tiltak.

For de som er coronafrisk og kommer til Tydal, forventes det at dere forholder dere til lokale og nasjonale anbefalinger som gjelder til enhver tid.

Ta nødvendige forholdsregler, ta deg en skitur og kos deg på hytta.

Følg www.tydal.kommune.no for oppdatert informasjon.

Dørene ved helsesenteret er stengt

Dørene er stengt for å unngå/begrense smittespredning av korona/Covid-19. Alle som ønsker kontakt med ansatte ved helsesenteret må ringe.

Besøksforbud ved Tydal sykehjem

Det er innført besøksforbud ved Tydal sykehjem

Stengte utleiebygg

Tydal kommune har stengt alle utleiebygg.