Det var Selbu Klatreklubb som onsdag inviterte ordfører Ole Morten Balstad til å prøve den ferske klatreveggen i B.Langseth Arena.

En sporty ordfører Ole Morten Balstad trosset høydeskrekk og med klubbleder Marit O Grøtte som sikring, kom han seg imponerende mange meter oppover i den 11.40 meter høye veggen.

LANDET: Trygg landing med Marit O Grøtte som sikring og Martin Mobråten som observatør. Foto: Andreas Reitan

- Jeg tror dette blir et nytt og utfordrende aktivitetstilbud i Selbu. Når buldreveggen blir ferdig, blir jo dette et fantastisk tilbud for hele familien, sier Balstad.

FORANKRET: Marit O Grøtte i Selbu Klatreklubb fikk velfortjent skryt av ordfører Ole Morten Balstad. Foto: Andreas Reitan

Leder i Selbu Klatreklubb, Marit O Grøtte, er full av lovord om dugnadsinnsatsen som ligger bak. Dessuten takker hun for støtten fra klatremiljøet, og spesielt Martin Mobråten i Trondheim Klatreklubb som har vært med på innspurten og laget løypene.

LØYPELEGGER: Martin Mobråten fra Trondheim Klatreklubb har bidratt med masse kompetanse og har også lagt løypene i den 11,40 m høye veggen. - En av de beste veggene i Trøndelag, sier Mobråten. Foto: Andreas Reitan
PRIMUS MOTOR Marit O Grøtte. Alltid imponerende! Foto: Andreas Reitan