Selbu J 16 med seier i handballtriller mot Stjørdals-Blink 2.

J 16 tar juleferie etter litt av en handballtriller mot naborivalen Stjørdals-Blink. Sluttresultatet ble 18-15, etter 11-6 ved pause.

Selbudrekinj gikk hardt ut i 1. omg. der forsvarspillet og angrepsspilelt var kjempebra. Fine angrepskombinasjoner, der vi  hadde fine overganger, gode skudd, gjennomløpninger og innspill på strek.

Bakerst hadde vi en meget god keeper i Nina Selnes. Stjørdals Blink er ett lag vi kjenner meget godt, men vi greide å stoppe dem på de vi hadde snakket om før kampen. Vi ledet 11-6 til pause. I 2 omgangen startet vi litt puslete, vi slapp Stjørdals-Blink inn i kampen og etter 17 min spilt ledet vi kun med 1 mål, 14-13.Nå var det virkelig liv i kampen og ikke minst på tribuna. Jentene skal ha honør for att vi kjempet helt til siste slutt. Vi har hatt en tendens til å tape jevne kamper, men i kveld greide vi å snu denne trenden.  I denne omgangen stod vår gode keeper, Nina Selnes som en levende vegg. Hun reddet flere 100% sjanser.

På laget spilte: Nina Selnes (keeper), Vibeke Marstad, Emilie Løvset 3, Marianne Holten 3, Victoria S. Flack, Ingeborg R. Holt 6, Hege Lien 3, Guri Evjen Kallar 4, Trine Stokke.

(Tekst og foto: Anne Berit Lien)