Elisabeth Hals (V) blir Oppdals nye ordfører og hun får med seg varaordfører fra Ap og tre andre partier i en bred allianse.
Nykommeren Per Arne Lium (Sp) blir ny ordfører i Rennebu, og får Krf-veteran Per Arild Torsen som varaordfører, det opplyser avisa Opp.
I Indre Fosen har Høyre, Senterpartiet, Pensjonistpartiet og Frp gått sammen og Oskar Småvik fra Høyre blir ordfører.
I Ørland er det duket for et gjensyn med Hallgeir Grøntvedt fra Senterpartiet som ordfører. Han får støtte fra Høyre der Mona Sjøli blir varaordfører.
I Åfjord er det klart at Senterpartiet får ordføreren, Erling Iversen skal styre kommunen de neste fire åra, med Arbeiderpartiets Kaja Hovde Bye som varaordfører.
Ap, Høyre og SV skal styre sammen i Steinkjer de neste fire årene. Det er klart etter forhandlinger, kunngjorde partiene tirsdag morgen. Gunnar Thorsen (Ap) blir ordfører og Christine Agdestein (H) blir varaordfører.
Med et resultat på 41,6 prosent til Høyre i Frosta kommune, er Frode Revhaug (H) klar for en ny periode i ordførerstolen.– Jeg er veldig ydmyk over den tilliten frostingene viser oss, sier ordføreren til Frostingen.Kari Ydsti Presthus (Ap) fortsetter også som varaordfører.Høyre, Ap og Venstre har inngått et samarbeid som sikrer flertall i kommunestyret.
Unn-Elisabeth Tronstad Kristiansen (Ap) blir ny ordfører i Inderøy. Det betyr at Sp ikke lenger har ordføreren i kommunen.Det var Arbeiderpartiet som fikk desidert flest stemmer i kommunen, og de har tirsdag forhandlet seg fram til en avtale med Høyre.Geir Jostein Ørsjødal (H) blir varaordfører.
Til tross for at Senterpartiet gikk tilbake i Levanger, og fikk færre stemmer enn Arbeiderpartiet, så blir Anita Ravlo Sand (Sp) sittende i ordførerstolen.Sp, Høyre, Frp, KrF og Venstre inngikk allerede i går kveld en avtale som sikrer flertall i kommunestyret.Nina Bakken Bye (H) fortsetter også som varaordfører.
Med 32 prosent av stemmene, gjorde Senterpartiet sitt nest beste valg noensinne i Stjørdal – kun slått av valget for fire år siden, da de lå 7 prosentpoeng høyere.Med dette resultatet, og framgang for samarbeidspartiene Høyre og Frp, kan Eli Arnstad (Sp) fortsette i ordførervervet, skriver Bladet.
Tove Sommerschild (Ap) blir ny ordfører i Skaun.Det var egentlig Senterpartiet som ble størst i kommunen, men Arbeiderpartiet, KrF, Høyre og SV har bestemt seg for å samarbeide, og med det sikre flertall og ta de øverste politiske vervene.Jørgen Høyem (H) blir varaordfører.
Håvard Strand blir ny ordfører i Osen. Han representerer Bygdelista, som stilte til valg for aller første gang i kommunen og attpåtil fikk klart størst oppslutning.Bygdelista har inngått en avtale med Senterpartiet, som får varaordføreren i Astrid Jakobsen, skriver Fosna-Folket.
Med en oppslutning på 41,2 prosent, kan sittende ordfører Isak Veierud Busch (Ap) se fram mot fire nye år som ordfører.– Jeg tar valgresultatet som en tillitserklæring, sier han til avisa Fjell-Ljom.Høyre ble nest største parti med 17,7 prosent.
I Rindal blir Mildrid Kattem Aune sittende, etter at Senterpartiet hadde en stor økning her og fikk 51 prosent av stemmene.
I Røyrvik blir 22 år gamle Kennet Tømmermo Reitan ordfører etter at Samarbeidslista fikk 60 prosent av stemmene.
På en pressekonferanse tirsdag ettermiddag kunne det informeres om at neste periodes ordfører i Holtålen kommer fra Arbeiderpartiet og heter Jan Arild Sivertsgård med Senterpartiets Liv Grete Heksem som varaordfører.
I Tydal blir også ordfører Jens Arne Kvello sittende, da Senterpartiet fikk 58,5 prosent av stemmene.
I Snåsa blir Arnt Einar Bardal sittende etter at Senterpartiet fikk 49,8 prosent av stemmene.
I Lierne blir Tor Erling Inderdal ny ordfører etter at Senterpartiet fikk 50,9 prosent av stemmene.
I Høylandet blir Ole Joar Flaat ny ordfører etter at Senterpartiet fikk 50,8 prosent av stemmene.
I Overhalla fortsetter Hege Kristin Kværnø Saugen som ordfører, etter at Senterpartiet fikk 49,7 prosent av stemmene.
I Leka blir Svein Pettersen ordfører etter at Senterpartiet fikk 52 prosent av stemmene.
Orkland har fått ny ordfører Hanne Nyhus (Ap) blir ordfører i Orkland. Det skriver Avisa Sør-Trøndelag. Arbeiderpartiet har flertall sammen med partiene Høyre, Venstre, Småbypartiet og SV.
Venstre, Arbeiderpartiet og FRP har inngått et samarbeid i Nærøysund. Det skriver Namdalsavisa. Dermed vil Amund Hellesø (Ap) fortsette som ordfører og Terje Settenøy (Frp) blir varaordfører.
Sittende ordfører Ole Morten Balstad fra Arbeiderpartiet fortsetter som ordfører i Selbu.Det ble klart etter forhandlinger tirsdag ettermiddag. Høyres Elin Wiggen Dahl blir varaordfører.
Arbeiderpartiet har dannet flertallssamarbeid med SV og Høyre i Grong. Ann Jeanett Klinkenberg (38) fra Arbeiderpartiet blir ny ordfører i kommunen, skriver Namdalsavisa. Lars Bjørnar Vist fra Høyre blir varaordfører.
Kari Anita Furunes blir ny ordfører i Meråker. Sp ble tirsdag kveld enige om å samarbeide med Arbeiderpartiet de neste fira åra, skriver Meråkerposten.
Arbeiderpartiet, Rødt, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti går sammen om et samarbeid i Hitra kommune. Aps John Lernes blir ordfører, skriver Hitra-Frøya.Lernes har tidligere også vært ordfører i gamle Snillfjord kommune for Arbeiderpartiet, men også en periode for Høyre.
Marit Liabø Sandvik (Ap) blir den første kvinnelige ordføreren i Heim kommune. Sent tirsdag kveld ble partiet enig om en samarbeidsavtale med Senterpartiet, skriver Avisa Sør-Trøndelag.
Amund Lein fra Høyre blir den første ikke-sosialistiske ordføreren i Namsos på 90 år. Det ble klart i går kveld. Høyre samarbeider med Senterpartiet, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti.
De rødgrønne skal styre skuta i Malvik kommune framover. I går kveld ble det enighet om å danne et bredt rødgrønt flertall med Arbeiderpartiet, SV, Senterpartiet, Rødt og Miljøpartiet De Grønne de neste fire åra.Trond Hoseth fra Arbeiderpartiet fortsetter som ordfører, mens May Britt Kjelsaas fra Senterpartiet blir varaordfører ifølge ei pressemelding fra kommunen.
Einar Gimse-Syrstad fra Arbeiderpartiet blir ny ordfører i Melhus. Arbeiderpartiet har signert en samarbeidsavtale med Senterpartiet, Kristelig Folkeparti og Sosialistisk Venstreparti, skriverTrønderbladet.