Pressemelding fra Team Koteng/Eidissen

Dyrhaug la sist høst opp som toppidrettsutøver i langrennssporet. Dagen er ikke tilfeldig valgt. Onsdag runder nemlig landets mest kjente tydaling 35 år.

– Når en fotballspiller legger opp blir det gjerne spilt en såkalt «testimonialkamp». Slik er det ikke for skiløpere. De bare slutter å konkurrere og det er – i grunnen – det. Vi som har hatt gleden av få med oss så mange store opplevelser langs skisporet, i målområdet eller foran TVen, i de årene Niklas Dyrhaug konkurrerte, vil at han skal få den takken han fortjener, sier Benn Eidissen i en pressemelding.

Han har i syv år har vært en av Niklas Dyrhaug sine samarbeidspartnere, og som sammen med Svein Spjelkavik har tatt initiativet til «Niklas sin takkefest».

Benn Eidisssen sammen med Niklas under lanseringa av langløpslaget Team Koteng/Eidissen i Granåsen i fjor. Nå lager Benn fest sammen med Niklas sin familie,venner og samarbeidspartnere. Foto: Svein Spjelkavik.

Gull-laget kommer

Niklas vinner bronse i Lahti-VM i 2017, og oppnnår sin beste individuelle prestasjon. Foto: Det finske skiforbundet.

– Vi blir rundt 40 som skal feire vi Niklas sine mange år i skiløypa, og hans betydning for norsk langrenn. Jeg var selv til stede da han vant sin indviduelle VM-bronse i Lahti i 2017. Her sikret han også sitt andre VM-gull i stafett. Både Didrik Tønseth og ankermann Finn-Hågen Krogh fra gull-laget blir med på festen, sier Eidissen videre.

Både ordfører i Tydal, Jens Arne Kvello, representanter fra Tydal IL, Kobberløpet, Storsylen opp, Trønder Energi, Koteng Eiendom, Eidissen Consult, BN Bank, Nardo Bil og Stensaas deltar også på festen. På menyen står fjellets mat, rein fra Stensaas, Røros.

– I år feirer klubben i Niklas sitt hjerte, Tydal IL 100 år. Dette kommer også til å bli markert på festen, sier Eidissen.