Alle som var tilstede på fest i Vikvarvet er nå satt i karantene fra og med torsdag og de lovpålagte dager framover. En person er smittet og nå frykter kommune et stort utbrudd.

Her er hele pressemeldingen fra Selbu kommune:

Gjelder alle som har vært på fest i Vikvarvet samfunnshus og etterfest tirsdag 28. desember: En person som var tilstede på festen har testet positivt for covid. Ber om at alle som har vært tilstede på festene tar test lørdag 1. januar. ALLE er i karantene f.o.m torsdag 30. desember. Det anbefales at dere tar en hurtigtest snarlig for å sjekke om du er smittet.

Disse reglene gjelder: Du skal oppholde deg i egen bolig, eller på annet egnet oppholdssted der det er mulig å unngå nærkontakt med andre, med enerom, eget bad, og eget kjøkken eller matservering. Du kan bare oppholde deg utenfor boligen eller oppholdsstedet hvis du kan unngå nærkontakt med andre enn dem du bor sammen med. Du skal ikke bruke offentlig transport. Foreldre og barn i smittekarantene kan gjennomføre samvær i karantenetiden. Du skal ikke være på en arbeidsplass/skole der også andre oppholder seg.

Mulige unntak: - Du kan likevel jobbe i karantenetiden med en negativ test (PCR, hurtigtest eller selvtest) tatt TIDLIGST lørdag 1. januar. - For å komme ut av fritidskarantene må du ha negativ test (PCR, hurtigtest eller selvtest) tatt TIDLIGST tirsdag 4. januar. Unntak: - Hvis du har gjennomgått covid de siste 3 måneder - Tatt 3. dose - eller Er under 18 år Viser til paragraf 4i i forskrift om smitteverntiltak mv. ved koronautbruddet (Covid-19-forskriften). Kommuneoverlegen