Radiobingoen ble denne uka flyttet til fredag kveld på grunn av tekniske problemer hos vår nettleverandør. Neste uke er den tilbake igjen som normalt på tirsdag kl 20.00.

Snart eneste aktivitet som fortsatt er åpen

- Radiobingoen er snart den eneste aktiviteten som folk flest fortsatt kan "samles" om, sier daglig leder og bingosjef i Nea Radio, Stian Elverum. Alt annet er jo avlyst, så vi merker naturlig nok en stor oppsving i antall bingospillere, sier han.

Premier

Det er store premier i Nea Radios radiobingo, faktisk landets største - skal vi tro bingosjefen sjøl. - Vi har to jackpotter som er verdt 100.000 kroner og en som er verdt 30.000 kroner som man kan vinne, riktignok kan kun en av de gå ut i løpet av en spillekveld, men spennende er det jo allikevel. I tillegg har Nea Radio så store ordinære premier som det er lov til å ha. 25.000 kroner skal deles ut i løpet av fire ordinære omganger og en superbingo, sier Elverum.

Viktig inntektskilde

- I et annonsemarked i fullt stup opplever Nea Radio en massiv støtte fra annonsører som kan bidra, det er et rekordhøyt antall spillere som i skrivende stund har kjøpt blokker på nett og vi opplever at enkelte kommisjonærer melder om et så stort salg at de har måttet få etterfylling av bingobonger, sier Elverum. I tillegg er det også svært mange som stiller opp med frivillig lisens.

- Dette er avgjørende for å sikre at Nea Radio fortsatt kan gi viktig informasjon ut til innbyggere i Neadalen, Værnesregionen, Rørosregionen og Trøndelag forøvrig. I tillegg er det helt gratis å lese saker på www.nearadio.no, dette er også noe som svært mange setter pris på nå, sier Elverum.

Hvordan spille?

- For å kjøpe blokker sjekker du vår nettside, der kan du kjøpe blokker digitalt i tillegg til at du kan kjøpe blokker hos en av våre mange kommisjonærer, sier Elverum.

Her kan du finne mer informasjon om bingoen, samt kjøpe blokker.