– E-laget vil arrangere E-martna lørdagen helga det etter planen skulle vært Selbumartna, skriver de på Facebooksiden sin.

Opprettholder sommerfest

Onsdag ettermiddag ble det kjent at Selbu Teaterforum ikke ser seg råd for å arrangere martna på grunn av laber påmelding. De har også besluttet å avvikle martnan i sin helhet.

De vil likevel arrangere sommerfesten med konserter helga 23. - 25. juni, står det i en pressemelding fra Selbu Teaterforum.

– Vi ønsker å uttrykke forståelse for Selbu Teaterforums beslutning om å avlyse årets martna. Samtidig er vi svært glade for å høre at de har planlagt fester både fredag 23. og lørdag 24. juni, skriver E-laget på Facebook.

Oppfordrer til å bli med

Nesta Eiendom ønsker også å bidra til at denne helgen blir en helg for fellesskap og moro i Selbu sentrum. Og det er allerede bestemt at Nea Radio vil sende direkte fra martnan lørdag klokka 10.00 - 14.00.

– Vi har dialog med aktører som ønsker å vise frem og selge unike varer, som vi ikke vanligvis ser i Selbu. Vi jobber for å få på plass utstillinger både inne på torget i E-bygget og på uteområdet vårt.

E-laget oppfordrer også bygdas handelsstand, lag og organisasjoner til å bli med.

– Dette er en flott mulighet til å bidra til aktiviteter, engasjement og kanskje kan de med litt kreativitet tjene litt på det også. Vi ønsker å bidra til at "fælkje ska fo treffes", skriver de videre.

«Fyrri-fest» på E

Lørdag ønsker de å invitere til kulturelle arrangement fra scenen i E-bygget, som skal være et supliment til det Teaterforumet byr på.

– Vi regner med at vi skal få til et godt samarbeid med Teaterforumet for å sikre at vi får en tidsplan som matcher.

– "Fyrri-fest på E" lørdag 24.juni fra kl 18:00 – der kan du kose deg med god drikke og fin musikk før du skal på Elvetuns på bankplassen. « E- hi trua E», avslutter E-laget sin FB-post onsdag kveld.

De oppfordrer de som ønsker å bidra med noe til å melde seg.