Skatval Regnskapskontor tar en spennende sving og slår seg sammen med Eika Økonomi Midt-Norge, som i sin helhet eies av Hegra Sparebank.

Feiring og signering

Kontraktene ble signert av styrelederen ved regnskapskontoret, samt de to daglige lederne i hvert sitt kontor mandag klokka 13.00.

Da var det feiring med rosende ord og lukket valnøtt i lokalene til Hegra Sparebank og Eika Økonomi i Kjøpmannsgata i Stjørdal sentrum.

Nødvendig samarbeid

Det er i dag tre ansatte ved regnskapskontoret på Skatval, som nå ser fram til å bli en del av et større fagmiljø, ifølge daglig leder Jostein Myhr.

Regnskapskontoret har holdt det gående i snart 70 år, men nye krav til digitalisering og sikkerhet gjør at de må fornye seg og se på andre muligheter - dermed var en virksomhetsoverdragelse og et tettere samarbeid med en større aktør nødvendig.

Styreleder i Skatval regnskap, Johan Olav Hegge, delte ut diplom og medaljer for lang og tro tjeneste til to av de ansatte ved Skatval regnskap under pressekonferansen. Bjørn Johan Nytrø (t.h.) har jobbet i 40 år og Jostein Myhr i 25 år.

– En spennende tid

Eika Økonomi er også fornøyde over å få tre nye ansatte på laget. De ser for seg et spennende samarbeid, som skal styrke både fagmiljøet og kundeforholdene.

– Dagens regnskapsføring stiller strengere krav til lovpålagt kontroll av regnskap, hvitvasking og risikovurdering enn tidligere, og samtidig blir mer og mer automatiseres i grensesnittet mellom betaling og regnskapsføring, sier daglig leder ved Eika Økonomi, Gry Fossland.

– Vi går en spennende tid i møte sammen med Skatval Regnskapskontor. Som kunde vil du fortsatt møte din regnskapsfører og lokasjonen på Skatval vil være den samme.

Etter sammenslåingen av selskapene er det 30 ansatte i fagmiljøet under Eika Økonomi Midt-Norge og 60 ansatte i Finanshuset Hegra Sparebank, og konsernet sikter seg nå i sterkere grad inn på kunder i landbrukssektoren.

Hør hele intervjuet med Jostein Myhr og Gry Fossland her: