Simen Dragmyrhaug fra Ålen  er kåret som vinner av Nordic Open simulatorskyting på elgbane.

Simen Dragmyrhaug vant over finner, svensker, dansker og nordmenn den svært krevende finalen søndag 13. mars.

Dermed sikret han seg ei flott jaktrifle til kroner 17.500 kroner.

Hele seks av de 10 beste kommer fra Ålen og skjøt finalen hos Hans Jørgen Engan sin nye skytesimulator på Mosletta like nord for Ålen sentrum.

-  Ja, dette var moro, husk at her kan du skyte må rype, bjørn, villsvin og mye mer. Uten at det blir ettersøk om du bommer. Ta med deg ditt eget gevær og opplev noe helt nytt, sier Hans Jørgen.

Jeg klarte å skyte 56 poeng av 60 oppnåelige og kravet var å kun skyte en serie. Jeg var heldig som fikk en innerfemmer mer enn Anders Dahlgren fra Sverige. I kvalifiseringa fikk jeg 55 poeng. Nei, dette var moro og nå skal det feires, sier Simen som oppfordrer flere jegere og skyttere til å besøke Midt-Norsk Jakt- og Skytesimulator i Ålen.

Øvrige lokale resultater:

4. plass Annar Dragmyrhaug 56 poeng som må til Østersund på en hos Jocke Smålending og en skytedag på samme simulatoren som  i Ålen for å hente sin premie.

7. plass Henning Dragmyrhaug 52 poeng.

8. plass Jørgen Aas på 15 år 52 poeng.

9. plass Vegard Dragmyrhaug 50 poeng.

10. plass Stein Botnan 49 poeng.

12. plass Tommy Holden 46 poeng.

14. plass Bjørn Riise 41 poeng.

Sivert Greni Breen fra Ålen, som ledet av de norske deltakerne ble dessverre forhindret å skyte finalen på grunn av at toget fra Oslo ikke ankom Ålen i tide søndag ettermiddag.

- Men vi får håpe det går nye tog for Sivert, sier Hans Jørgen Engan.

AV OLE ANNAR KROGH, Arbeidets Rett