Tordis Bratseth er født og oppvokst i Tydal, men flyttet til Trondheim i 1946. I dag bor hun på Buran helse- og velferdssenter.

Søndag gikk en gammel drøm i oppfyllelse. Sammen med andre beboere og ansatte på helse- og velferdssenteret fikk hun oppleve kampen mellom Rosenborg og Aalesund.

– Det var en stor opplevelse, sier hun. Kampen endte 0-0.

Ikke fornøyd med uavgjort.

– Jeg trodde Rosenborg ville vinne 1-0, og jeg er ikke fornøyd med uavgjort, sier 102-åringen. Hun er likevel overbevist om at Rosenborg vil vinne tippeligaen i år.

– Hvorfor har du ikke vært på kamp tidligere?

– Ingen har trodd at jeg hadde utbytte av dette, men det hadde jeg, og kanskje enda mer nå når jeg er blitt gammel, sier hun.

102-åringen sitter i rullestol og er svaksynt.

– Men jeg kan jo høre.

Mini er favoritten

I år feirer Rosenborg 100 år. Tordis Bratseth ble født to år før klubben ble stiftet. Hun husker Rosenborg fra hun var rundt seks år gammel. En av hennes favoritter gjennom tidene er Mini Jakobsen.

Mye oppmerksomhet

Tordis Bratseth ble tatt imot av RBK-sjefen sjøl, Tove Moe Dyrhaug, som ga den eldste tilskueren et RBK-skjerf og en RBK-kopp..

Speaker Bjørn Skjæran intervjuet også 102-åringen under kampen og overrakte en RBK-trøye med signaturene til alle spillerne.

Hør vår radioreportasje med Tordis Bratseth:

Videoklipp fra kampen: