- Jeg har det bra, sier Karl Emil Reppe.

Gikk på grunn av kø

- Jeg var heldigvis et stykke unna da det skjedde, så jeg fikk ikke med meg så mye av det. Men det var bare flaks, fortsetter han.

Les også: - Jeg er rystet, sjokkert og sint

Karl Emil og kompisen Svein var utenfor London pub kun en time før masseskytingen natt til lørdag. To personer ble drept, 21 personer ble skadet og ti av dem hardt skadet. 42 år gamle Zaniar Matapour er siktet for skytingen.

- Køen var såpass uendelig lang at jeg og Svein valgte å gå til Trappa bar som ligger rett ved London. Det var litt kø der også, så da foreslo Svein at vi kunne prøve en annen bar, Williamsburg Bab & bar, nærmere slottsparken. Heldigvis sa jeg ja til det fremfor å stå i den køen ved Trappa, sier Karl Emil.

Hadde han ikke gjort det, så hadde det nok stått om liv og død, mener han.

Møtte skrikende folk

- Klokka 01.30 skulle jeg gå hjem til hotellet The Hub fra Williamsburg i Karl Johan, da hørte jeg bare masse sirener og skrikende folk kom løpene nedover gatene, forteller Karl Emil.

- Det er skyting på London, sa folk. Det satte en støkk i meg også, så da begynte jeg også å løpe til hotellet og her har jeg blitt siden.

Pride-feiringa i Oslo er avlyst som følge av hendelsen etter råd fra Politiet. Og skytingen blir betegnet som et angrep på kjærligheten og alt det Pride står for.

- Mine tanker går til alle berørte under og etter skytehendelsen utenfor London Pub i natt, sier Karl Emil.