Første omgang var preget av tekniske feil og bomskudd for Selbu sin del, og til pause leder Levanger 18-12. I andre omgang slår Selbu tilbake og når det gjenstår åtte minutter av kampen leder de faktisk med ett mål. Etter en jevn avslutning på kampen trekker Levanger det lengste strået og når fløyta går står det 26-24 på lystavla i favør Levanger.

Keeper Anne Mette Aftret på Selbu ender opp med en redningsprosent på hele 69% i kampen og høster mye skryt for sin innsats i dagens kamp. Neste kamp for Selbu er mot Sverresborg tirsdag 03. desember.

Selbus lag: 1 Lena Nyheim Stokke 2 Marit Moen 6 3 Trude Hagen 2 5 Anne Beate Stokke 2 6 Malin Nøren Rødde 3 7 Thea Dullum 2 8 Tuva Dyrdal 3 9 Malin Mosleth 14 Marthe Dyrdal 15 Guro Øien Nilsen 16 Anne Mette Aftret 18 Guri Gullbrekken 2(4)

Levangers lag: 2 Runa Heimsjø Sand 5(1) 3 Elisabeth Hammerstad 4 Eline Hustad Bendiksvoll 1 6 Asta Svean Halberg 7 Mia Strømmen 1 9 Silje Katrine Svendsen 6 10 Antonie Bjørnebo 12 Marte Tronstad 20 Silje Mari Berget 22 Martine Mugaas-Holand 23 Emilie Gran 24 Arja Sørli Døsvik 8 25 Astrid von Heimburg 2(2) 33 Hege Hov Lomsdal