Pressemelding fra Selbu Sparebank:

Som lokalbank er vi opptatt av å tilby god og tilpasset rådgivning, samt konkurransedyktige priser til våre kunder. Med bakgrunn i den siste tidens økonomiske konsekvenser pga. bekjempelsen av korona-viruset, har vi besluttet å sette ned renten på boliglån og innskudd med inntil 0,75 prosent. Banken ønsker å fremskynde effekten av lavere rentekostnader, og endringen vil komme kundene til gode allerede fra 26. april for eksisterende kunder.

Alle som blir berørt av renteendringen vil få melding om dette pr. nettpost i nettbanken sin, eller brev i posten. Nye priser for nye lån vil gjelde fra 3. april.

Nye tilpassede tjenester for de som er rammet

Vi kan nå tilby et eget Korona-produkt, som kan gi forskudd på dagpenger. Dette vil være i form av en kontokreditt for våre egne kunder. I usikre tider kan mange ha behov for å senke de faste utgiftene. Vi har derfor etablert en funksjon i mobilbanken, for lettere å kunne tilby kundene avdragsfrihet.

Ta kontakt med banken din

- Vi er inne i en ekstraordinær tid der vi gjør det vi kan for å bistå våre kunder med refinansiering, avdragsfrihet, utsettelser, spareråd, forsikringsspørsmål og øvrig kompetanse for å hjelpe. - Kunder som trenger økonomisk bistand oppfordres til å ta kontakt på telefon eller epost til banken, eller direkte til sin kunderådgiver i bankens åpningstid, sier administrerende banksjef Svein Ove Sandvik.