Det var Drammens Tidende som først omtalte saken.

Kvinnen har i følge Stjørdals-Nytt hatt bostedsadresse i Stjørdal i flere tiår av sitt voksne liv.

Det var klokken 10.21 torsdag at politiet i Drammen fikk inn en melding om at en kvinne var funnet død i egen leilighet Landfalløya i Drammen.

Politiet har først betegnet dødsfallet som mistenkelig.

Det var litt over klokken 15.00 torsdag, at politiet kunne melde om at kvinnen ble drept.

– På bakgrunn av vitneopplysninger har politiet pågrepet en person i forbindelse med drapet, forteller politistasjonssjef i Drammen Øyvind Aas til Drammens Tidende.

Kvinne siktet for drapet

Det er en kvinne i 30-årene som er siktet for drapet. Den siktede skal ifølge Drammens Tidende være en kjenning av politiet fra tidligere. Den siktede skal ha vært stedet, natt til torsdag. Politiet kommer til å bruke tiden framover til å spørre ut den siktede om hva som har skjedd.

Politiet ønsker foreløpig ikke å kommentere hvordan kvinnen ble drept av hensyn til den videre etterforskning og avhør av mulige vitner ønsker, opplyser de i en pressemelding.

– Vi vil nå etterforske dødsfallet for å forsøke å finne ut hva som har skjedd. I tillegg til taktisk etterforskning på stedet får vi også bistand fra Kripos til den tekniske etterforskningen, forteller Aas til avisen.

Politiet kjenner identiteten til den avdøde kvinnen. Ifølge Vidar Gulbrandsen som er innsatsleder i politiet, så er de pårørende varslet.